Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyesi Nasıl Seçilir?

burçlara göre sevgililer günü hediyesi nasıl seçilir

Sevgililer günü hediyesi seçerken burçların nelerden hoşlandığını araştırmak hediye seçmeniz konusunda sizlere yardımcı olacaktır. Burçların farklı karakteristik özellikleri olduğu gibi aynı zamanda farklı hediyelerden hoşlanırlar. Burçların etkisine göre sevgililer gününde hediye alarak partnerinizi mutlu edebilirsiniz.

Sevgililer Günü Hediyesi Olarak Koç Burcuna Ne Alınır? 

Bir koç burcuna hediye alacaksanız en önemli şeylerden biri de hediyenin paketidir.  Koç burçları süslü ve janjanlı paketlerden çok hoşlanırlar. Enerjileri yüksek olan koç burçlarına enerjilerini daha da yükseltecek şeyler almanız hoşlarına gidecektir. Hediyeleri seçerken koç burcunun sevdiği renkler olan kırmızı, nar çiçeği, turuncu gibi renklerden yararlanmanızda fayda var.  Mesela güzel kokulu bir mum ve içeceğini yudumlayabileceği bir kupa bardak ikilisi koç burçları için güzel bir örnek olabilir. 

Sevgililer Günü Hediyesi Olarak Boğa Burcuna Ne Alınır? 

Boğa burçları kolay beğenebilen insanlar değildir. Hediye alırken oldukça dikkat etmek gerekir. Boğa kadınları güzelliklerine düşkündür onlara güzellik malzemesi ya da yumuşak sevimli hediyeler alabilirsiniz. Boğa erkeği de dış görünüşüne önem verir ona deri bir cüzdan ya da şık bir ajanda seti alabilirsiniz. Genel olarak enerjilerinin uydukları renkler mavi, pembe, eflatun olabilir. 

Sevgililer Günü Hediyesi Olarak İkizler Burcuna Ne Alınır?

En sorun yaşamadan hediye alabileceğiniz burçla karşı karşıyasınız. Onlar için önemli olan hediyenin anlamıdır. Ne olduğu çok da fark etmez. İkizler kadını, sosyal ve eğlencelidir. Ona farklı ve ilgi çekici bir obje, güzel bir kitap ya da defter hediye edebilirsiniz. İkizler erkeği genelde zekidir ve hediyeyi d bu doğrultuda beğenir. Zekâ oyunları, kitap, teknolojik aletler alabilirsiniz. 

Sevgililer Günü Hediyesi Olarak Yengeç Burcuna Ne Alınır? 

Yengeç burçları çok zevkli kişilerdir. Dekorasyon ürünleri onlar için vazgeçilmez hediyelerdendir. Erkeği, kadını diye ayrım yapmanıza gerek yoktur. Çerçeve, kupa, cüzdan, şamdan, kol saati gibi örnekler onlar için birebirdir. 

Sevgililer Günü Hediyesi Olarak Aslan Burcuna Ne Alınır?

Aslan burçları sarı ve turuncunun enerjisini adeta hissederler. Bu renkleri seçmeniz hoşlarına gidecektir. Fakat lükslerine çok düşkündürler. Hediye seçmek sizin için çok zor olabilir. Aslan kadını genelde mücevherden hoşlanır ama mücevher alamayacaksanız da ona çok şık parlak ve göz alıcı kadehler, şamdanlar, biblolar alabilirsiniz. Alan erkeğine de deri ajandalar. Kol saatleri, özel çakmak vb. şahsi hediyeler alabilirsiniz. 

Sevgililer Günü Hediyesi Olarak Başak Burcuna Ne Alınır?

Başak burçları en çok kullanabileceği, fonksiyonel hediyelerden hoşlanırlar. Bir başak kadınının en sevdiği şeylerden biri kokulu şeylerdir. Kokulu bir mum, tütsü ya da hoş kokulu bir parfüm alabilirsiniz. Başak erkeği ise planlayıcı, masa lambası ya da kalemler, ajandalardan hoşlanabilirler. 

Sevgililer Günü Hediyesi Olarak Terazi Burcuna Ne Alınır?

Koç burcu kadını da erkeği de çok şık ve bakımlıdır. Alacağınız hediyenin paketleme şekli bile önemlidir onlar için. Estetik duyguları son derece gelişmiştir ne alırsanız alın zarif bir hediye olmasına özen gösterin. Kalem setleri, kadehler, şık ajandalar, masa üzerine biblolar alabilirsiniz. 

Sevgililer Günü Hediyesi Olarak Akrep Burcuna Ne Alınır?

Şaşırtılmayı severler. Ve küçücük şeylerden bile mutlu olmayı bilirler. Onlara vereceğiniz küçük bir şey bile onları mutlu etmeye yetecektir. Aldığınız hediye kutusunda çikolata olmasına özen gösterin. Çerçeveler, biblolar, mumlar kısacası ev dekorasyonuyla alakalı her şey onların hoşuna gidebilir. En sevdikleri renkler ise siyah ve kırmızıdır. Dekorasyonda olsa asilliğe önem verirler. 

Sevgililer Günü Hediyesi Olarak Yay Burcuna Ne Alınır?

Yay burçları gezmeyi, okumayı seven kültüre önem veren burçlardır. Kitaplar, defterler, manzara tabloları, seyahat biletleri, tur gezileri alabilirsiniz. En sevdikleri renkler arasında mor ve turkuaz renkleri vardır. Bu tonları kullanmayı ihmal etmeyin. 

Sevgililer Günü Hediyesi Olarak Oğlak Burcuna Ne Alınır? 

Oğlaklar çok çalışkan, titiz, planlı, inatçı burçlardır. Fakat oğlak kadınları gösterişten ve markadan çok hoşlanırlar. Aldığınız hediyelerin gösterişli ve değerli olmasından hoşlanırlar. Değerli bir biblo, kadehler, özel bir ajanda, değerli taşların bulunduğu mücevherler alabilirsiniz. Oğlak erkekleri ise özel kalem, defter seti, deri cüzdan gibi eşyalardan çok hoşlanırlar.

Sevgililer Günü Hediyesi Olarak Kova Burcuna Ne Alınır? 

Kova burçları farklı olmayı severler, alışılmışın dışında hediyeler almak tam onlara göredir. Teknolojik hediyeler, zekâ oyunları, tablolar ve telefon aksesuarları onlar için biçilmez kaftandır. Yeşil ve koyu mavi renklerinden yararlanmanızı öneririm. 

Sevgililer Günü Hediyesi Olarak Balık Burcuna Ne Alınır? 

Balık burçları çok romantik ve şehvetlidir. Kırmızı renklerini elinizden geldiği kadar kullanmaya özen gösterin. Tütsü, mum, hoş kokulu sabunlar, biblolar balık burçları için alınabilecek en iyi hediye seçenekleri arasındadır.


 
Etiketler: Burçlar
Ocak 27, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı