Hediye Kutu Hazırlama Rehberi

hediye kutusu hazırlama rehberi

Sevgilinize, arkadaşınıza, annenize, babanıza birçok özel günde hazırlayabileceğiniz hediye kutuları sevdikleriniz için büyük bir motivasyon olacaktır. Sizin hediye kutusunu hazırlarken verdiğiniz pozitif enerji hediye kutusunu açan kişiye kendini özel hissettirecek ve bu nedenle yaptığınız jest iki taraf içinde maneviyatı yükseltecektir. 

Sevgilinize hazırlayacağınız kutuya onunla beraber yaptığınız bir anıyla alakalı birkaç detay eklemek karşı tarafın mutluluğunun katlamasına neden olacaktır. Anneler günü için hazırlayacağınız kutunun içerisine beraber fotoğrafınızın olduğu bir çerçeve eklemek anneniz için eşsiz bir hediye olacaktır. Kişiye özel konsept hediyeler de hediye kutusu hazırlama konusunda işinize yarayacaktır. 

Güzel Kokulu Mumlar 

İlk amacı aydınlatma ve dekor olan mumların aslında bilmediğimiz faydaları vardır. Güzel kokulu bir mum yakmak; odaklanmayı arttırabilir, olumlu anıları hatırlamanıza yardımcı olur, ruh halinizi iyileştirir, daha kaliteli ve dinlendirici bir uyku sağlar, stres seviyenizi azaltır ve rahatlatır. Kısacası sevdiğiniz insanları mutlu etmek amacıyla bir kutu hazırlamak istiyorsanız farklı çeşit ve kokularda mumlar bunun için birebirdir.

Kupa Bardakları Veya Termoslar 

Sevdiğiniz insana her an yanında olabilecek bir şey hediye etmek istiyorsanız çeşitli renkteki ve şekildeki kupa bardaklarından kutunuza mutlaka eklemelisiniz. Ayrıca çalışan biriyse ve gezmeyi de seviyorsa yanında taşıması ve içeceğini sıcak tutması için zarif bir bardak termos da alabilirsiniz. 

Küçük Çerçeveler ve Biblolar 

Yatak yanı, çalışma masası gibi eşyaların üzerine yerleştirebileceği; sevdiğiniz insanın her an gözünün önünde olabilecek bir hediye olsun isterseniz kutunun içinde küçük bir çerçeve ya da zarif bir biblo mutlaka olmalı. 

Ajanda 

Günlük programını not alacağı, beğendiği yazıları not alması için zarif ve şık görünümlü bir ajanda alabilirsiniz. Defterin sayfalarını her araladığında sizi hatırlayacaktır. İşine yarayacağı bir hediye almak onun için çok hoş olabilir. 

Kalem 

Ajanda eklediyseniz hediye kutunuzun içerisine bu ajandaya yazı yazabilmek için bir de kalem ekleyebilirsiniz. Eklediğiniz kalemin ajandanın renk ve dokusuyla uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz. Kalemin üzerine hediye edeceğiniz kişinin ismini yazdırarak ona özel olmasını sağlayabilirsiniz. 

Çikolata ve drajeler

Sevdiğinizi mutlu etmenin bir yolu da tabi ki çikolatadan geçer. Hediye kutunuzun içerisine koyacağınız truf çikolatalar veya draje paketi hediye kutusunu incelerken ağzını tatlandıracak ve bu mutlulukta hediyenizi beğenme olasılığı daha da artacaktır.

Çerçeveler 

Hediye kutunuzun içerisine ikinizin resmi ya da olumlu notlar içeren çerçeveler eklemek hem her gördüğünde karşınızdaki kişiye sizi hatırlatır hem de ömür boyu kalıcı bir hatıra olacaktır.

 

Bebekler İçin Hediye Kutuları

Yeni doğum yapmış arkadaşınıza her zaman akılda kalıcı bir hatıra bırakmak en sempatik jestlerden biridir. İçerisinde minik bir kız/erkek bebek biblosu, minik bir patik, mama önlüğü, ağız silme bezi koymak, yeni doğum yapmış anneyi oldukça mutlu edecektir. Minikten kalan vakitlerde yemesi için içerisine birkaç parça çikolata eklemeyi unutmayın. 

Önemli Noktalar 

Kutuyu hazırlamaya başlamadan önce mutlaka bir konu belirleyip ona göre hareket edin.

Romantik bir kutu hediye etmek istiyorsanız kırmızı renklerin ağırlıklı olduğu kutuları seçmelisiniz.

Kutunun içerisine kurumuş gül yaprakları veya kokulu yapraklar serpebilirsiniz.

Kutu içerisindeki eşyaların renk uyumuna dikkat etmelisiniz. Renk kargaşası gözleri yorabilir. 

Aldığınız hediye kutusunun içerisinde, hediye edeceğiniz kişinin hoşlanmayacağı bir şey olmamasına dikkat etmelisiniz. 

Hediye edeceğiniz kişi için içerisine not eklemeyi unutmayın.

Hediye kutusundaki, hediye edeceğiniz kişinin kutuyla uyum sağlaması için her detayı mutlaka gözden geçirin.


 
Etiketler: Hediyeler
Ocak 27, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı