Koç Burcuna Hediye Önerileri

koç burcuna hediye önerileri

Koç burçları ilgiye alışkın, ben egosu bulunan, aurası yüksek kişilerdir. Görünüşlerine önem veren, bakımlı, genel itibariyle temiz burçlardır. Çok enerjik, yerinde duramayan olarak tanımlanırlar genelde. Bu yüzden sporu ve sosyal aktiviteleri çok severler. Gezmeyi, eğlenmeyi, kısacası dışarda vakit geçirmeyi çok severler. Bunu da bitmek tükenmek bilmeyen enerjilerine borçlular. Olaylar karşısında gayet şeffaflardır. Tepkilerini ve heyecanlarını gizleyemezler. Heyecanlarını doğru kullanırlarsa ve doğru rotayı çizebilirlerse, çok üretken olabilirler. Çünkü heyecanlı oldukları kadar da yaratıcılardır. 

Üretmeyi, yeni fikirler bulmayı, olayları farklı bakış açısıyla çözmeye bayılırlar. Fakat bazen sabırsızlıkları ve söz dinlemez halleri yüzünden zor duruma düşebiliyorlar. Tanımladığımız kadarıyla çok canlı ve enerjik olan koçlar bağımsızlıklarına da oldukça düşkündür. Esarete düştüklerini hissettikleri zaman arkasına bakmadan uzaklaşırlar. 

Özgürlük kavramı onlar için hayli önemlidir. Bu dış görünüşlerine de yansır ve genelde rahat ama şık giyinirler. Yani spor salonunda şık ve bakımlı bir erkek; şık ve sportif bir kadın görürseniz yüksek ihtimal koç burcu olabilir. Enerjilerinin uyuştuğu renge bakarsak baya da tutkulular. Malum koç burcunun en uyumlu rengi: Ateş kırmızı.

Hediye Seçerken Neye Dikkat Etmeli?

Koç burcu insanların enerjisi karakterine de yansır adeta çocuk gibilerdir. Hediyeden çok paketine önem verir dersek çok da yanlış olmaz. Janjanlı ve gösterişli hediye paketlerinden fazlasıyla hoşnut olurlar. Alacağınız hediyenin paketine de alacağınız hediye kadar önem vermelisiniz. Alacağınız hediyenin kutusunu kırmızı seçmek size bir artı kazandırabilir. Sıradan hediyelerden hoşlanmazlar ya farklı ya da anlamlı bir hediye seçmelisiniz. Enerjik oldukları için sıradanlık onlara çok sıkıcı gelir.

Koç Erkeğine Ne Almalı?

Koç burcu erkeği genel itibariyle hareketli, maceracı, asla sıradan olmayan insanlardır. Birlikte oldukları kişiyi de buna göre seçebilirler. Eğer bir koç burcu erkeği ile beraberseniz hareketli ve hızlı bir hayata merhaba deyin. Alacağınız hediye de karakterine uygun olmalıdır. Koç burcu erkeği takdir edilmeye ve övülmeye bayılır. Eğer onu mutlu etmek isterseniz iş hayatıyla alakalı ufak objeler alabilirsiniz. 

Örneğin; şık bir ajanda, tasarım bir kupa bardak, kişiye özel bir kalem, masanın üzerine koyabileceği anlamlı bir biblo ya da saat. Eğer güzel bir fotoğrafınız var ise bir çerçeve alıp içine fotoğrafınızı yerleştirmek ona çok anlamlı geldiği için hoşuna gidebilir. Renk olarak ateşli bir kırmızı, turuncu, açık mavi, gri ve siyah renklerini tercih edebilirsiniz.

Koç Kadınına Ne Almalı?

Koç kadınları genel itibariyle idealist, tutkulu ve dik kafalıdır. Çoğu zaman etraftakilerin fikrini önemsemez kendi bildiklerini okurlar. Bu da onları bazen başarısızlığa sürüklese de çoğu zaman başarılı olmalarını ve başarı merdivenlerini diğerlerinden daha hızlı tırmanmalarını sağlar. Bu karakterleri kadar tutkuları da ön plandadır. Tutkularını aşklarına ve işlerine her daim yansıtırlar. Onlara hediye almak kolaydır.

Güzel kokulu mumlar onları motive edeceği için en iyi seçeneklerdendir. Koç burçları genel itibariyle kırmızı renklerinden hoşlandıkları için onlar için kırmızı renkli objeler vazgeçilmezdir. Onlara güzel tablolar, çerçeveler, güzel bardaklar alabilirsiniz. 

Aldığınız hediyenin içerisine çikolatalar, kuruyemişler yerleştirmeniz onların çok hoşuna gidecektir. Bu onları önemsediğiniz anlamına gelir. Önemsenmek koç burçlarının egosunu okşayacağı için onların gözünde inanılmaz bir hediyeye dönüşecektir. Renk olarak kırmızı, narçiçeği ve mor tonları kullanabilirsiniz.

Kadını erkeği fark etmez koç burçları canlı, cansız fark etmeksizin çiçek objelerinden hoşnut olurlar. Aldığınız hediyelerin yanına bu objeyi eklemek onlar için güzel bir yerde olmanızı sağlayacaktır.


 
Etiketler: Burçlar
Ocak 27, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı