Yeni İş Hediyesi Olarak Ne Alınır?

yeni iş hediyesi olarak ne alınır


Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız yeni işe başladığında, illaki ona hayırlı olsun demek, yeni işinde onu motive etmek isteriz. Konu hediye olunca da, düşüncelere dalar, acaba arkadaşıma nasıl bir hediye alsam diye düşünmeye başlarsınız. Yeni iş, yeni heyecan, yeni başlangıçlar demektir. Onun bu heyecanını paylaşmak için güzel, çekici ve kalıcı bir hediye almak istemeniz de normaldir. Üstelik iş yerinde yeni iş arkadaşlarına da, “bu benim canım gibi sevdiğim arkadaşım, ona iyi davranın” demiş olursunuz. En zorlayıcı şeylerden olan yeni işe başlayana hediye almak konusunda size harika seçeneklerimizle, tam da iş yerlerine uygun konsept hediyem hazırladık. Genel anlamda, etkili olacak bu hediyeler, her baktığında arkadaşınızı da motive edecek türden. Sevdiğiniz insanlara hediyeler almak, onların yüzlerinde gülümsemeler yaratmak, onların kendilerine olan güvenlerini tazelemek anlamında oldukça güzel fikirlerdir. Elbette hediye seçimi bu aşamada, farklı bir süreci de beraberinde getirmektedir.


Onun Yeni İş Heyecanına Ortak Olun!

 

Arkadaşınızın ilk gününde, yanındayım mesajı vermek güzeldir. Onun kendini daha güvende ve iyi hissetmesini, stresini yenmesini sağlar. Yeni iş yerindeki arkadaşlarıyla da bu hediyeler vasıtasıyla kaynaşabilir. Tabii burada aklınıza ilk gelen konu yeni iş hediyesi ne alınır nasıl bir şey alsam olacaktır. Biz bunu sizin için düşündük ve harika hediyeler hazırladık. Özellikle iş yerlerine uygun, biblolar, kahve kupaları, çerçeveler, kalemler gibi özel ve seçkin parçaların olduğu benzersiz bir paketle, ne alsam derdine son verebilirsiniz.

Yeni iş hediyem konsept kategorimize giriş yaptığınızda, kendine özgü harika paketlerle karşılaşacaksınız. Arkadaşınızın tarzına uygun birini hemen seçebilirsiniz. Mesela Vosvos seven bir arkadaşınız için Beetle kutumuz harika olabilir. Kahve düşkünü bir arkadaşınızın her kahve içtiğinde sizi hatırlaması için Coffee konsept hediyem tam da onluk olabilir. No Limit konsept ile çayını kahvesini soğutmadan içsin diye termos bardak, canı sıkılınca aklı dağılsın diye bulmaca küpü hediyesi uygun olabilir. Cicili bicili şeyleri seven kız arkadaş için Friends Konsept Hediye Kutusu benzersiz bir seçim olacaktır. Her kutunun içeriği farklı şeylerden oluştuğu için içiniz rahat olsun. Her birine ayrı ayrı sevinerek, kendini rahat hissettiği bir iş başlangıcı yaşayacaktır. Bu hoş seçeneklerin kutuları, sunum şekli de özel olduğu için kendini çok ama çok özel hissedecektir.

 



Konsept Hediyelerimizle Her Zaman Yanındasınız

 

Neden hediye alırız? Birine hediye alma fikri nereden çıkmıştır? Bizce insanlığın ilk yıllarından bu yana, birilerine bir şekilde bir şeyler verilmiş ve mutluluğuna şahit olunmuştur. Her insan hediye almaktan hoşlanır. Hesapta olmadan gelen, bir anda masasında bulduğu hediyeler, insanların hayatına mutluluk katar. Bu nedenle yeni iş için hediye almak da önemlidir. Genelde çiçek, böcek gibi genellemeye dahil hediyeler almak yerine, arkadaşınızın tarzını yansıtan, benzersiz ve özel şeyleri ona taktim etmeniz çok daha iyi olacaktır.

 

Ürünlerimizi incelediğinizde, her birinin benzersiz, hemen bulunamayacak, harika kombinler olduğunu göreceksiniz. Tarz sahibi özel kutusu ile sunulan bu hediyeler için dilerseniz adrese gönderi de yapabilirsiniz. İsterseniz kendi adresinize teslim alıp, hediyenizi ellerinizle teslim edebilirsiniz. Çok farklı seçeneklerin olduğu bu benzersiz alanda, kendiniz için de güzel şeyler bulabileceğinize eminiz. İnsan arada kendine de hediye alarak, motivasyonunu yükseltmelidir. Bu aşamada tüm hediyelerimiz sizin için sunuluyor. Masanızı süsleyecek güzel bir çerçeve yanında minik biblosu, sizce de harika olmaz mıydı? Aldığınız hediyeye dilerseniz konsept kartlarımızdan seçim yaparak, güzel yazılar, sözler ya da başarı dileklerinizi de ekleyebilirsiniz.

 

Etiketler: İş Arkadaşı
Aralık 08, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı