Yeni Yıl Yılbaşı Hediye Önerileri

yeni yıl yılbaşı hediye önerileri

Bu sayfada ipuçlarımızla Yeni Yıl Yılbaşı 2020-2021 için en güzel hediye fikirlerinin tümü var! Anneler, arkadaşlar, kız kardeşler, erkek kardeşler, babalar, erkek arkadaşlar, eşler ve hatta kendimiz için mükemmel yılbaşı için hediye önerileri mevcut.  Yeni yıl hediye paketlerin de makyaj koleksiyonlarından şapkalara,  kıyafetlerden moda çantalara, tasarım ayakkabılardan orijinal takılara, moda aksesuarlarından yenilikçi teknolojik ürünlere, el yapımı mumlardan kar kürelerine onlarca farklı alternatife ulaşabilirsiniz.   Sevdiğimiz kadınları ve erkekleri mutlu etmek için en iyi Yılbaşı hediye önerileri!

2020 Yılbaşında makyaj malzemeleri hediye edebilirsiniz! 

En popüler yılbaşı hediye paketi arasında şüphesiz makyaj malzemeleri var. Biz kadınlar için makyaj malzemesi seçmek zor iştir. Her birine sahip olmak istiyoruz.  Ve en sevdiklerimiz için birbirinden renkli ve orijinal makyaj malzemelerini içeren bir yeni yıl hediye kutusu hazırlamak gayet iyi bir fikirdir. Sevdiğiniz kişinin saç ve ten rengini biliyorsanız bu alışveriş bir uzmanın yardımı ile de oldukça kolaylaşacaktır.   

2020 Yılbaşında Erkeklere Parfüm Hediye edebilirsiniz! 

Kocalar, eşler ve aile üyeleri için mükemmel bir hediye mi arıyorsunuz? Ya da erkek kokularının aşığı olarak kendinize mükemmel bir hediye mi seçmek istiyorsunuz? Her iki durumda da Noel 2020 erkek parfüm kutuları mükemmel bir çözümdür! Odunsu, miskli ve daha taze kokular arasında, duyuların otantik bir deneyiminin vaadi verilebilir. Yılbaşı hediye paketi hazırlarken işinizi daha da kolaylaştırmak için parfüm markaları hakkında önerilerde bulunduk! 

Dior Christmas 2020 erkek parfüm hediye kutusunu 100 ml eau de parfüm ve 10 ml seyahat parfümü oluşturuyor, minimal ama süper şık ve erkeksi denebilir. Sauvage parfümünde ambroksan, dumanlı vanilya, biber ve turunçgillerin odunsu ve amber kokuları baskın olarak öne çıkıyor.

Etraftaki en seksi erkeğe Noel hediyesi mi bakıyorsunuz? İçinde 50 ml eau de toilette ve 100 ml duş jeli bulunan  Hugo Boss The Scent for Him kutusu ideal görünüyor.  . Egzotik ve baharatlı Hugo Boss The Scent for Him erkek parfümü, enerji veren zencefil notalarını afrodizyak ve şehvetli maninka meyvesi ile karıştırır. 

Bulgari Man hediyeyi setin de derin oryantal ve kehribar kokuları baskın, kutu içeriğinde  parfümlü tıraş sonrası krem, her ikisi de 100 ml formatında, şık bir çantada sunuluyor.  

2020 Yılbaşında Çay, Şarap ve Kahve Kiti Hediye Edebilirsiniz! 

Şüphesiz hem pratik ve kullanışlı olması açısından hem de maddi olarak çok yük olmadan karşımızdakini mutlu edebilecek hediyelerden biri de içecek kitleridir.  En doğru hediyelerden biridir.  Isıya dayanıklı cam kavanoz, çay, kahve ve çikolata ile zenginleştirilmiş yeni yıl hediye kutusu veya şarap kadehleri ile zenginleştirilmiş romantik sayılabilecek bir şarap seti hediye edeceğiniz kişi tarafından inanın çok sevilecektir.  

2020 Yılbaşında Ajanda ve Kalem Hediyesi  Edebilirsiniz! 

Yılbaşı çekilişi hediye önerileri konusunda çağın yoğunluğu göz önüne alındığında; onlara olan tüm sevgimizi temsil eden arkadaşlarımız için yılbaşı kutularına odaklanmak istiyorsak, kapağında Küçük Prens gibi herkesin sevdiği bir karakter olan ajandalar mükemmel bir hediyedir. En sevilen edebi şaheserlerden biri olan Küçük Prens, sert ve elastik bir kılıfla, kitaptan alıntılarda ve gündeme damgasını vuran görsellerde yeniden yaşıyor. 

2020 Yılbaşında Ekran Büyüteci Hediye Edebilirsiniz! 

Netflix, filmler, belgeseller, spor programları arkadaşlarınızın tutkusu ne olursa olsun, işte sevgiliye yılbaşı hediyesi fikirleri için en harika tekliflerden biri! Telefon ekranı için gerçek bir projektör gibi çalışan ekran büyüteci, onu zarif hale getiren zarif bir ahşap tasarım tercih edebilirsiniz.  

2020 Yılbaşında Pufidik Yumuşak Terlik Hediye Edebilirsiniz! 

Yılbaşı için hediye fikirleri dendiğinde alacağınız hediye de stil, kullanışlılık ve biraz da sevimlilik arıyorsanız kedi yavrularını andıran  bir çift yün terliği hediye edebilirsiniz.  Rahat, yumuşak ve çok sıcak tutacak bu terlik sevdiklerinizin yüzünde kocaman bir gülümsemeye yol açacak, garanti ediyoruz.  

2020 Yılbaşında Resim Malzeme  Setleri Hediye Edebilirsiniz! 

Pandemi dönemi her birimizde gizli olan birçok sanatçı yönümüzü ortaya çıkardı.  Günümüz de sık aralıklarla yapılan kısa ya da uzun dönemli ev tecritleri göz önüne alındığında en cazip yeni yıl hediye önerileri arasında bu seçenekte bulunuyor. 

 

Konsept Hediyem web sitesinde her durumda sevdiklerinize hangi hediyeyi verebileceğinize dair doğru ilhamı, tüm potansiyel alıcılar için en iyi orijinal sevgiliye yılbaşı hediyesi fikirleri bulabilirsiniz. Yıl dönümünden doğum gününe,  Sevgililer Günü'nden babalar gününe, yılbaşı çekilişi hediye önerileri ve daha nicesi   Konsept Hediyem online sitesinde herkesi gerçekten mutlu edecek hediye fikirleri bulacaksınız.


 
Etiketler: Burçlar
Aralık 11, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı